Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ - Σοφοκλή Βενιζέλου 92 Αγ.Ανάργυροι -Αθήνα.

Συμπληρώματα Διατροφής & Αθλητικά Είδη (τηλ:210 2619672)

Posted on October 16 2014 by ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ in Αμινοξεα-bcaa

ΤΙΜΗ:35 ευρω
ΤΙΜΗ:35 ευρω

Υδρολυμένο πόσιμο κολλαγόνο

Το μόνο από ελεύθερα προ-χωνευμένα αμινοξέα.

σε κάθε δόση περιέχονται :

10gr Collagen(TYPE I, TYPE II, TYPE II)

2,66mg Β6

0gr Carbs

0gr Fat

0 gr Sugar

Μπουκαλι = 500ml

Δοση = 20ml

Γνωστοποίηση ΕΟΦ: 92704/31-12-2012

Υδρολυμένο πόσιμο κολλαγόνο

Το Amino Liquid Collagen αποτελεί την κορυφαία μορφή κολλαγόνου καθώς αποτελείται 100% απο υδρολυμένο κολλαγόνο (Type I, Type II, Type III), το οποίο σ’ αυτή τη μορφή είναι άμεσα απορροφήσιμο από τον οργανισμό.

Το κολλαγόνο είναι το πιο σημαντικό δομικό συστατικό του σώματος μετά το νερό, καθώς αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος.Τα εσωτερικά μας όργανα, οι τένοντες, τα οστά, οι μύς είναι συνδεδεμένα με κολλαγόνο, ενώ είναι ακόμα το κύριο συστατικό του δέρματος των μαλλιών και των νυχιών.

Το υδρολυμένο κολλαγόνο, περιέχει ένα φυσικό συνδυασμό αμινοξέων ο οποίος έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την παραγωγη αυξητικής ορμόνης, βελτιώνει το μεταβολισμό (με αποτέλεσμα την απώλεια λίπους), βοηθά στην ανάπλαση του μυϊκού ιστού και στην αυξηση της οστικής μας πυκνότητας βελτιώνει την υφή, απαλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, δυναμώνει νύχια και μαλλιά και πολλά ακόμη. Επιπλέον αναπληρώνει τα επίπεδα κολλαγόνου, καθώς ο ρυθμός με τον οποιο παράγεται απο το ανθρώπινο οργανισμο μειώνεται κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι αθλητές, οι bodybuilders, αλλά και όσοι ασκούνται έχουν αυξημένες ανάγκες για αμινοξέα καθώς η άσκηση καταστρέφει τις πρωτεΐνες του οργανισμού καθιστώντας την αναπλήρωσή τους πολύ σημαντική.Την ανάγκη αυτή έρχεται να καλύψει το υδρολυμένο κολλαγόνο προσφέρωντας άμεση αναπλήρωση & ανάπλαση του μυϊκού ιστού, αύξηση της ενέργειας και ως εκ τούτου βελτιώση των αθλητικών επιδόσεων.

Comment on this post