Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ - Σοφοκλή Βενιζέλου 92 Αγ.Ανάργυροι -Αθήνα.

Συμπληρώματα Διατροφής & Αθλητικά Είδη (τηλ:210 2619672)

Posted on October 15 2014 by ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ in Νιτρικα

ΤΙΜΗ:52 ευρω
ΤΙΜΗ:52 ευρω

Το USN ANABOLIC NITRO-X(615γρ.) είναι ένα επαναστατικό προϊόν Νιτρικού Οξειδίου νέας γενιάς που σας προσφέρει εκρηκτική ενέργεια, γρήγορη μυϊκή αποκατάσταση και μέγιστη μυϊκή ανάπτυξη. Η επιστημονική του σύνθεση αποτελείται από διαφορετικές φόρμουλες συστατικών οι οποίες δρουν συνεργατικά προσφέροντας σας έτσι εκρηκτικά μυϊκά οφέλη και αποτελεσματικότητα.

  • ViNitroxTM

Η σύνθεση του Νιτρικού Οξειδίου περιέχει ένα εκχύλισμα πλούσιο σε πολυφαινόλες από σταφύλια και μήλο, το ViNitroxTM. Εχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τονώνει την παραγωγή του νιτρικού οξειδίου κάτι που έχει ως αποτέλεσμα καλύτερη αγγειοδιαστολή. Επίσης είναι ενα πολύ ισχυρό αντιοξειδωτικό, προσφέροντας σας υψηλή προστασία από το οξειδωτικό στρες που δημιουργείται από την διαρκή και επαναλαμβανόμενη σωματική δραστηριότητα και άσκηση.

  • Pycnogenol®

Ένα ακόμη ενεργό αντιοξειδωτικό που σας προσφέρει το ANABOLIC NITRO-X, είναι το Pycnogenol®. Ενα φυσικό φυτικό εκχύλισμα που προέρχεται από το φλοιό του γαλλικού πεύκου και διεγείρει ένζυμα του νιτρικού οξείδιο (eNOS) για την ενίσχυση της παραγωγής του ΝΟ από το πρόδρομο μόριο L-αργινίνη. Έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να αυξάνει την αγγειοδιαστολή, κατά συνέπεια τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, επίσης ενισχύει τη γρήγορη αποκατάσταση των μυϊκών ιστών, μειώνει το μυϊκό πόνο και τις κράμπες κατά τη διάρκεια της άσκησης που έχει ως αποτέλεσμα και τη βελτίωση της αντοχής.

  • CFM NitroTM

Είναι μια εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνη επιλεκτικά εμπλουτισμένη σε πεπτίδια για την ενίσχυση παραγωγής του νιτρικού οξειδίου γρήγορα μυϊκή αποκατάσταση και μυϊκή σύσπαση.

Βασικά πλεονεκτήματα του USN ANABOLIC NITRO-X

  • Προωθεί σημαντικά την παραγωγή νιτρικού οξειδίου
  • Δημιουργεί εκρηκτική ενέργεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
  • Επιταχύνει τη μυϊκή αποκατάσταση ανάμεσα στα set άσκησης.

  • Ενισχύει τη μυϊκή ανάπτυξη.Βοηθά στην επίτευξη κέρδους μυών.

  • Η κρεατίνη του αυξάνει τη φυσική απόδοση και τη δύναμη κατά τη διάρκεια της άσκησης υψηλής έντασης .

Comment on this post