Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ - Σοφοκλή Βενιζέλου 92 Αγ.Ανάργυροι -Αθήνα.

Συμπληρώματα Διατροφής & Αθλητικά Είδη (τηλ:210 2619672)

Posted on October 14 2014 by ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ in Αμινοξεα-bcaa

ΤΙΜΗ: 45 ευρω
ΤΙΜΗ: 45 ευρω

Το πρώτο προϊόν στην αγορά με μια τέτοια προηγμένη σύνθεση αμινοξέων!
Όχι φαντασία, απλώς αποτελέσματα!

Ένα περιεκτικό παρασκεύασμα πρωτεΐνης, στο οποίο τα κορυφαίας ποιότητας ενζυματικά υδρολύματα από τις δύο καλύτερες πηγές πρωτεΐνης – πρωτεΐνη ορού γάλακτος και πρωτεΐνη κοτόπουλου - είναι η κύρια πηγή πρωτεϊνών. Ο συνδυασμός αυτός εξασφαλίζει ένα προφίλ αμινοξέων που δεν υπάρχει σε οποιοδήποτε άλλο παρασκεύασμα και βασίζεται στην υδρολυμένη πρωτεΐνη. Επιπλέον, η χρήση υδρολύματος πρωτεΐνης κοτόπουλου στο ANABOLIC AMINO® 9000 MEGA TABS® αυξάνει πάνω από 6 φορές το περιεχόμενο σε γλυκίνη, δύο φορές σε L-αργινίνη, 1,8 φορές σε L-προλίνη και 1,4 φορές σε L-αλανίνη.


Το υδρόλυμα που χρησιμοποιείται επιπροσθέτως εγγυάται την επίτευξη υψηλού επιπέδου αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας (L-λευκίνη, L-βαλίνη, L-ισολευκίνη, BCAA), τα οποία είναι αποτελεσματικά στο να εμποδίζουν τον καταβολισμό που σχετίζεται με την προπόνηση.

Για ποιόν προορίζεται το ANABOLIC AMINO® 9000 MEGA TABS®;

Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για αθλητές, που αγωνίζονται για την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και χρειάζονται αυξημένη ενέργεια. Η πρωτεΐνη συμβάλλει στην ανάπτυξη ή στη διατήρηση της μυϊκής μάζας.

Συνιστάται ο συνδυασμός αυτού του προϊόντος, κατά τη διάρκεια της μετα-προπονητικής περιόδου, με συμπλήρωμα υδατάνθρακων CARBONOX® και χηλικό σύμπλοκο μαγνησίου-κρεατίνης (CREATINE MAGNA POWER® - OLIMP). Άλλα συμπληρώματα που φαίνεται ότι δρουν συνεργατικά είναι τοTRIBUSTERON® 90 και το T100®).


Comment on this post