Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ - Σοφοκλή Βενιζέλου 92 Αγ.Ανάργυροι -Αθήνα.

Συμπληρώματα Διατροφής & Αθλητικά Είδη (τηλ:210 2619672)

Posted on October 14 2014 by ΜΕΓΑ ΘΕΛΗΣΗ in Αμινοξεα-bcaa

ΤΙΜΗ :40 ευρω
ΤΙΜΗ :40 ευρω

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ BCAA ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!
6000 mg ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ BCAA ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΣΗ L-ΓΛΟΥΤΑΜΙΝΗΣ!


ΤΕΛΕΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ, ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΤΟΣΟ ΓΕΥΣΤΙΚΟ ΡΟΦΗΜΑ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ!

Δίνεις ιδιαίτερη σημασία στην υψηλή ποιότητα και τη αποτελεσματικότητα αλλά παράλληλα προσέχεις και το θέμα της γεύσης;

Το BCAA Xplode® είναι ένα προϊόν που τελικά θα ανταποκριθεί σε όλες τις προσδοκίες σου! Τρεις υπέροχες γεύσεις: λεμόνι, πορτοκάλι,fruit punch, και ανανάς, καθώς και άριστη διαλυτότητα, λόγω της υψηλής ποιότητας των κονιορτοποιημένων σε μέγιστο βαθμό BCAA αμινοξέων.


Το BCAA Xplode® είναι μια αποτελεσματική δόση - από 6000 ολόκληρα mg από τα καθαρότερα κρυσταλλικά BCAA αμινοξέα ανά μερίδα - είναι ένα απόλυτο ρεκόρ! Τα αμινοξέα BCAA είναι το βασικό συστατικό των μυών και αποτελούν σχεδόν το 40% του ξηρού βάρους τους! Το BCAA Xplode® έχει ως σκοπό να αντιμετωπίσει τον καταβολισμό μετά από έντονη μυϊκή προσπάθεια, ιδίως για τους αθλητές.


FBCAA Xplode® ΒΕΛΤΙΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ!

Είναι ένα τέλειο και σύνθετο προϊόν που περιέχει τα απαραίτητα BCAA - L-λευκίνη, L-βαλίνη και L-ισολευκίνη. Είναι σημαντικό ότι κάθε αμινοξύ συμμετέχει στην διαδικασία προκειμένου να μεγιστοποιηθεί το αποτέλεσμα της δράσης των BCAA. Το BCAA Xplode® περιέχει 6 gr φαρμακευτικά καθαρών, υψηλής κονιορτοποίησης BCAA αμινοξέων σε βέλτιστη αναλογία για τους μύες 2:1:1. Η L-λευκίνη, L-βαλίνη και L-ισολευκίνη σε συνδυασμό με την L-γλουταμίνη αναπληρώνουν την καταπόνηση μετά από έντονη μυϊκή προσπάθεια.

Comment on this post